Creative Business Development SRL este o societate de consultanta in afaceri si management specializata in accesarea și implementarea proiectelor de finanțare din fonduri nerambursabile.

Oferim servicii complete pentru elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila in cadrul urmatoarelor surse de finantare: Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR), POC (Programul Operational Competitivitate), Programul Operational Regional (POR).

Firma vizeaza o paleta larga de clienti, atat din mediul privat, cat si din mediul public, din zone rurale si urbane, numărul celor care apeleaza la serviciile societăţii crescand de la an la an datorita rezultatelor pozitive inregistrate in cei 5 ani de activitate.

Compania noastra pune mare pret pe cooperare si conlucrarea cu clientii, pentru a atinge rezultatele pe care acestia si le doresc. Ne dedicam intru totul furnizarii de servicii de cea mai buna calitate, intr-o maniera eficienta.

Suntem alaturi de acestia pe perioada întregului ciclu de viata al proiectului de finantare, parcurgând împreuna toate etapele realizarii si implementarii acestuia.

Punem accent pe seriozitate, responsabilitate si performanta, dezvoltând relatii de colaborare durabile cu toti partenerii.